TRE® - ohjaus

TRE- ryhmät (max. 7 henk.)

Ryhmä 1. on tarkoitettu teille, joille TRE - harjoitus on entuudestaan tuttu.

Aika: Keskiviikkoisin klo: 16.30 - 17.45 

25.10, 1.11, 8.11, 15.11, 22.11 ja 29.11

Hinta 120€


Ryhmä 2. Tässä ryhmässä et tarvitse aikaisempaa kokemusta TRE-harjoituksesta. Harjoitellaan liikkeet ja itsesäätely rauhallisessa tahdissa. Hinta sisältää TRE -opaslehtisen. 

Aika: Keskiviikkoisin klo:  18.00-19.15

 25.10, 1.11, 8.11, 15.11, 22.11 ja 29.11

Hinta 120€


Paikka: Tulliportinkatu 25, Kuopio (Palava)

Ilmoittautumiset lotta.maaranen@gmail.com 

Maksu pankkikortilla, Epassilla tai Smartumilla

Kehosi osaa vapautua stressistä

Stressi on luonnollinen osa elämää ja lyhytkestoisena se auttaa meitä selviytymään ja parantamaan suorituskykyä. Pitkäkestoinen stressi puolestaan on monella tavalla haitallista. TRE® (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehollinen itsehoitomenetelmä. Siinä saadaan jalkojen- ja lonkankoukistajalihasten rasituksen tuloksena kehoon luonnollinen tärinä. Pitkittynyt stressi sekä traumaattiset kokemukset voivat tuntua kehossa lihasjännityksinä, kireyksinä tai jopa kiputiloina. Erityisesti lantionalueen isot lihakset, jotka suojaavat meitä vaaran uhatessa supistumalla kehon sisäelinten suojaksi, voivat olla jännittyneet. TRE- harjoitusten avulla on mahdollista purkaa näitä kehoon jääneitä syviä jännitteitä. Lisäksi se auttaa säätelemään hermoston yli -ja alivireyttä sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. TRE -harjoitusten avulla on mahdollista vahvistaa omaa kehotietoisuutta. Mitä paremman kehotietoisuuden saavuttaa sitä parempi on toimintakyky.

Yhdessä TRE-liikkeiden kanssa opetellaan itsesäätelyä. Jos tärinä on fyysisesti liian voimakasta tai tunnetasolla epämiellyttävää, voi sen voimakuutta hillitä tai kestoa vähentää. Tre-stressinpurkuliikkeet on hyvä keskeyttää hetkeksi tärinävaiheessa ja havainnoida oman kehon ja mielen tuntemuksia. On tärkeää muistaa, että harjoittelu ei saa tuottaa kipua.

TRE ei sovellu leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpähoitojen jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai henkilöille, joilla on erittäin vakavia mielenterveyden häiriöitä. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos  olet epävarma TRE:n soveltuvuudesta sairautesi suhteen, keskustele ennen TRE:n aloittamista lääkärisi kanssa.

TRE harjoittelu on suositeltavaa aloittaa yksilöohjauksessa tai aloituskurssilla. Opittuasi liikkeet ja itsesäätelyn voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti.

Stressinpurkuliikkeitä harjoittaneet ovat kertoneet muun muassa näistä hyödyistä itselleen:

- Enemmän kestävyyttä ja energiaa
- Vähemmän työstressiä
- Stressistä palautuminen nopeutuu
- Vähemmän lihas- ja selkäkipuja, notkeus lisääntyy
- Vähemmän kroonisen sairauden aiheuttamia haittoja
- Parempi uni ja toimintakyky
- Tunteiden hallinnan parantuminen, vähemmän ärtyneisyyttä


Yksilöohjausta tarjolla Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Kysy vapaita aikoja.

Pyydä tarjous omalle työ/kaveriporukalle.


Lämpimästi tervetuloa laskeutumaan Syksyn Syleilyyn sunnuntaina 26.11.23 Pöljänsalmen Kartanolle

Päivän aikana pääset hemmottelemaan itseäsi TRE-harjoituksen, shaktitanssin ja sointukylvyn parissa.

Päivän ohjelma

Klo 11-13 TRE harjoitus/Lotta Maaranen

Kahvia, teetä & pientä naposteltavaa (5€)

Klo 14-15. 30 Jooga / Nina Pajarinen

Ruokailu (15€)

Klo:17.30 -19.00 Syvärentouttava Sointuhetki / Johanna Penttinen

Voit osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen kokonaisuuteen. Koko päivän ohjelmaan osallistujille ruokailu ja kahvit veloituksetta

Alla tarkemmat kuvaukset päivän ohjelmasta, ilmoittautumiset suoraan ohjaajalle

TRE Harjoitus

TRE® (tension, stress and trauma releasing exercises) on kehollinen itsehoitomenetelmä. Se tasapainottaa hermostoa sekä purkaa stressiä ja lihasjännityksiä. Harjoitus voi rentouttaa, vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä sekä lisätä joustavuutta.

TRE® perustuu muutamiin helposti opittaviin liikesarjoihin, joiden avulla saadaan aikaan kehoon luonnollinen tärinä. Tärinä kertoo aivoille sinun olevan turvassa. Harjoituksen lopuksi on lepohetki sekä kokemusten jakaminen osallistujien kesken.

TRE® harjoitusta ei suositella raskaana oleville, eikä henkilöille, joilla on vakava psyykkinen tai fyysinen sairaus. Otathan tarvittaessa yhteyttä ohjaajaan etukäteen, jos sinulla on kysyttävää.

Opittuasi liikkeet ja itsesäätelyn, voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti. Saat mukaan kirjalliset ohjeet liikkeistä sekä tietoa TRE®- menetelmän taustoista.

Hinta: 30€

Ilmoittautuminen sähköpostilla lotta.maaranen@gmail.com tai p. 0505110873

Ystävällisin terveisin

Lotta Maaranen /Sertifioitu TRE® -ohjaaja

www.tarmotus.fi


Shaktitanssi

Shaktitanssissa yhdistyvät jooga, tanssi ja mantramusiikki. Teemme kehoa avaavia virtaavia venytyksiä ja energisoivia seisomaharjoituksia kauniin mantramusiikin siivittämänä ja lopuksi antaudumme vapaaseen tanssiin. Harjoituksen kruunaa liikemeditaatio.

Shaktitanssi sopii jokaiselle, ikään tai sukupuoleen katsomatta, eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla. Tule kokemaan shaktitanssin elävöittävä vaikutus juuri sellaisena kuin olet

Hinta: 30€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Nina Pajarinen puh. 0440539942 tai palaparatiisia@gmail.com


Syvärentouttava Sointuhetki

Tervetuloa rauhoittumaan, palautumaan ja syvärentoutumaan sointukylpyyn.

Tunnelmallinen ja rentouttava sointukylpy äänimaljojen, gongin, kanteleen ja monien muiden hoitavien soittimien harmonisessa värähtelyssä saat levätä omassa pesässäsi viltin alla, saat kuunnella, nukahtaa ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.

Keskitymme kahden tunnin aikana lepoon, armollisuuteen itseä kohtaan ja kaikkea muuta kuin suorittamiseen.

Tule sellaisena kuin olet!

Ota mukaasi rennot lämpimät vaatteet, alusta, viltti ja tyyny.

Hinta: 30€

Ilmoittautumiset

sateenkaarenpuu@gmail.com

p.0407061117

Johanna Penttinen

Luontaishoitaja, Joogaopettaja, Life Coach ja Äänihoitaja

LuontoKoto- Sateenkaarenpuu


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SYKSYN SYLEILYYN