TRE® - ohjaus-Pyydä tarjous omalle työ/kaveriporukalle

- Seuraavat ryhmät alkavat  viikolla 43

-Pienryhmät ja yksilöohjaus maanantaisin
Kehosi osaa vapautua stressistä

TRE® (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehollinen itsehoitomenetelmä. Siinä saadaan jalkojen- ja lonkankoukistajalihasten rasituksen tuloksena kehoon luonnollinen tärinä. Pitkittynyt stressi sekä traumaattiset kokemukset voivat tuntua kehossa lihasjännityksinä, kireyksinä tai jopa kiputiloina. Erityisesti lantionalueen isot lihakset, jotka suojaavat meitä vaaran uhatessa supistumalla kehon sisäelinten suojaksi, voivat olla jännittyneet. TRE- harjoitusten avulla on mahdollista purkaa näitä kehoon jääneitä syviä jännitteitä. Lisäksi se auttaa säätelemään hermoston yli -ja alivireyttä sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. TRE -harjoitusten avulla on mahdollista vahvistaa omaa kehotietoisuutta. Mitä paremman kehotietoisuuden saavuttaa sitä parempi on toimintakyky.

Yhdessä TRE-liikkeiden kanssa opetellaan itsesäätelyä. Jos tärinä on fyysisesti liian voimakasta tai tunnetasolla epämiellyttävää, voi sen voimakuutta hillitä tai kestoa vähentää. Tre-stressinpurkuliikkeet on hyvä keskeyttää hetkeksi tärinävaiheessa ja havainnoida oman kehon ja mielen tuntemuksia. On tärkeää muistaa, että harjoittelu ei saa tuottaa kipua.

TRE ei sovellu leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpähoitojen jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai henkilöille, joilla on erittäin vakavia mielenterveyden häiriöitä. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos  olet epävarma TRE:n soveltuvuudesta sairautesi suhteen, keskustele ennen TRE:n aloittamista lääkärisi kanssa.

TRE harjoittelu on suositeltavaa aloittaa yksilöohjauksessa tai aloituskurssilla. Opittuasi liikkeet ja itsesäätelyn voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti.


TRE -harjoitus osaksi omaa hyvinvointia (max. 10 henkilöä)

Tämä kurssi sisältää seitsemän tapaamiskertaa. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi teoriaa ja teemme lyhyen harjoituksen. Loput kuusi kertaa keskitymme rauhallisessa tahdissa itse harjoitukseen. Aikaisempaa kokemusta TRE-harjoituksesta ei tarvitse olla. Ota mukaan oma joogamatto, vesipullo sekä pieni tyyny ja viltti (loppurentoutusta varten)

Aika: Keskiviikkoisin 26.10 - 7.12 klo: 19.00-20.15

Paikka: Särkiniemen koulun jumppasali, Lohkaretie 15, Kuopio

Hinta: 99€


Pienryhmät (3-6 henkilöä)  maanantaisin paikassa Omatila terapiapalvelut Koljonniemenkatu 34 as 7, Kuopio.

KOKOA OMA PORUKKA JA VARAA TEILLE SOPIVA AJANKOHTA!

Klo: 16.00 - 17.15 

Klo: 17.30 -18.45 

Avoin pienryhmä 24.10-21.11

Klo: 19.00 - 20.15

Hinta: 5 x 75min. 99€ (hinta sisältää TRE -opaslehtisen, arvo 10€)

Tai 25€/kerta


Yksittäiset ryhmäohjaukset (Ei ensikertalaiset)

Paikka: Särkiniemen koulun jumppasali

Aika: 19.10 ja 14.12 Klo: 19.00 -20.30

Hinta 20€


Hevosavusteinen maistiaistunti pienryhmässä

Tutustutaan TRE-harjoitukseen luonnon ja hevosten voimauttavan ja rauhoittavan vaikutuksen äärellä. Hevoset auttavat syventämään läsnäolon kokemusta sekä itsesäätelyä. Aikaisempaa kokemusta hevosista tai TRE harjoituksesta ei tarvita. Pukeudu mukavasti ja lämpimästi, sillä tämä kurssi toteutetaan ulkona.

Paikka: Peltoniemi Wildhood, Mustintie 80, Siilinjärvi

Aika: Kokoa oma ryhmä ja ota yhteyttä. Sovitaan yhdessä ajankohta.


Yksilöohjaus 75 min. -70€  paikka Koljonniemenkatu 34 as 7, Kuopio

Hevosavusteinen yksilöohjaus 75 min. - 90€  paikka Mustintie 80, Siilinjärvi

Ilmoittautumiset ja lisätietoa lotta.maaranen@gmail.com 

p.050 5110873